Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

60 Kata Quotes Mutiara Didi Kempot dari Lirik Lagu, Sobat Ambyar

Kata quotes mutiara Didi Kempot merupakan kumpulan kutipan dari lirik lagu almarhun Didi Kempot. Semua sepakat bahwa seorang Didi Kempot adalah maestro musik keroncong Tanah Air. Lagunya yang ambyar berhasil membuat selalu terngiang sebagai Godfather of Broken Heart.

Lirik yang dibuat oleh Didi Kempot sangat mendalam. Kini walaupun sang pencipta sudah pergi, karyanya tetap abadi didengarkan oleh banyak pencinta musik Indonesia. Lirik lagu mendalam Didi Kempot masih menemani para sobat ambyar dimana pun berada.

Penasaran kan dengan kata quotes mutiara Didi Kempot? Berikut Memora.id rangkum kata quotes mutiara Didi Kempot dari lirik lagu.

Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

Berikut kata quotes mutiara Didi Kempot

1. “Sworo angin, angin sing ngreridu ati. Ngelingake sliramu sing tak tresnani.” – Banyu Langit.

2. “Pengen nangis ngetokke eluh neng pipi. Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi.” – Banyu Langit.

3. “Telesono atine wong sing kasmaran. Setyo janji seprene tansah kelingan.” – Banyu Langit.

4. “Janjine lungane ra nganti suwe suwe, pamit esuk lungane ra nganti sore.” – Banyu Langit.

5. “Udan gerimis telesono klambi iki. Jroning dodo ben ra garing ngekep janji.” – Banyu Langit.

6. “Sak tenane aku ora ngapusi isih tresno sliramu.” – Sewu Kuto.

7. “Yo mung siji dadi panyuwunku aku pengin ketemu.” – Sewu Kuto.

8. “Senajan waktumu mung sedhela kanggo tombo kangen jroning dodo.” – Sewu Kuto.

9. “Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati.” – Suket Teki.

10. “Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni.” – Suket Teki.

11. “Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu.” – Suket Teki.

12. “Wong salah ora gelem ngaku salah, suwe-suwe sopo wonge sing betah.” – Suket Teki.

13. “Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki.” – Suket Teki.

14. “Koyo ngene rasane wong nandang kangen, rino wengi atiku rasane peteng.” – Pamer Bojo.

15. “Cidro janji tegane kowe ngapusi, nganti seprene suwene aku ngenteni.” – Pamer Bojo.

16. “Nangis batinku nggrantes uripku, teles kebes netes eluh neng dadaku.” – Pamer Bojo.

17. “Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku.” – Pamer Bojo.

18. “Wis kebacut ambyar, remuk sing neng ati.” – Ambyar.

19. “Wis ambyar, lara sing tak rasakke. Kowe lunga ninggalke aku neng kene.” – Ambyar.

20. “Sapa sing ra gela yen digawe kuciwa, ambyar.” – Ambyar.

Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

Berikut kata quotes mutiara Didi Kempot

21. “Wis sak mestine ati iki nelangsa. Wong sing tak tresnani mblenjani janji.” – Cidro.

22. “Kepiye maneh iki pancen nasibku, kudu nandang lara kaya mengkene.” – Cidro.

23. “Remok ati iki yen eling janjine, ora ngiro jebulmu lamis wae.” – Cidro.

24. “Gek opo salah awakku iki, kowe nganti tego mblenjani janji.” – Cidro.

25. “Aku nelongso mergo kebacut tresno, ora ngiro saiki ne cidro.” – Cidro.

26. “Gedhe roso tresnaku, yo mung kanggo sliramu.” – Kalung Emas.

27. “Loro atiku atiku kelaran loro, rasaning nganti tembus ning dhodho.” – Kalung Emas.

28. “Nangisku iki mergo kowe sing njalari. Kebangeten opo salahku iki.” – Kalung Emas.

29. “Nengopo ono tresno yen kudu pisah?” – Kapusan Janji.

30. “Aku wong isih urip mbok anggep wes tanpo nyowo.” – Kapusan Janji.

31. “Nengopo kowe janji yen mung ngapusi?” – Kapusan Janji.

32. “Tresnamu uwes ilang garing kegowo angin.” – Kapusan Janji.

33. “Marine yen kowe bakal ngugemi janjimu.” – Kapusan Janji.

34. “Kembang tebu sing kabur kanginan saksi bisu sing dadi kenangan.” – Dalan Anyar.

35. “Prasetyamu kui mung kiasan tresnamu saiki wis ilang.” – Dalan Anyar.

36. “Semana uga rasane atiku mung tansah nunggu tekamu.” – Tanjung Mas Ninggal Janji.

37. “Nanging saiki wes luwih ing janji nyatane kowe ora bali-bali.” – Tanjung Mas Ninggal Janji.

38. “Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis.” – Parangtritis.

39. “Ombak gedhe katon ngawe-awe nelongso neng ati rasane.” – Parangtritis.

40. “Ombak gedhe sing dadi seksine iseh kelingan tekan seprene.” – Parangtritis.

Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

Kata Quotes Mutiara Didi Kempot

Berikut kata quotes mutiara Didi Kempot

41. “Rembulan sing ngilo ono segoro padhangono ati kulo.” – Kangen Neng Nickerie.

42. “Aku nangis, aku kangen, janjine biyen kowe seneng.” – Kangen Neng Nickerie.

43. “Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang. Nanging neng ati tansah kelingan.” – Tatu.

44. “Manise janji – janjimu kuwi, nglarani ati.” – Tatu.

45. “Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo.” – Tatu.

46. “Opo aku salah yen aku crito, opo anane.” – Tatu.

47. “Apa wis dadi garising pesti. Kowe bakal cidro janji.” – Tangise Ati.

48. “Senajan uripku rekasa kabeh mau bakale tak tampa.” – Tangise Ati.

49. “Kowe lunga tanpa kabar nganti seprene. Larane ati sing nyangga aku dewe.” – Tangise Ati.

50. “Wis, wis, ya wis yen ngono, ya wis tak lilakake.” – Tangise Ati.

51. “Plong rasane njero dadaku, rasane mak plong lego atiku.” – Plong.

52. “Sing lali wis eling karo aku, gelem mulih gelem bali ning omahku.” – Plong.

53. “Trenyuh ati iki moco tulisanmu. Ra kroso netes eluh neng pipiku.” – Layang Kangen.

54. “Umpomo tanganku dadi suwiwi. Iki ugo aku mesti enggal bali.” – Layang Kangen.

55. “Ra maido sopo wong sing ora trenyuh. Ra kepethuk sak wetoro pengen weruh.” – Layang Kangen.

56. “Percoyo aku, kuatno atimu. Cah ayu entenono tekaku.” – Layang Kangen.

57. “Opo kowe uwis ora kelingan. Manise gula rikala kasmaran.” – Kelingan.

58. “Kembang tresno wangine asmara nganti kapan ‘tak simpen ning dada.” – Kelingan.

59. “Ayang-ayangmu nggoda atiku. Ra bisa ilang ‘tak sawang ana netraku.” – Kelingan.

60. “Aku kangen kowe, aku seneng kowe. Kangen selawase.” – Kelingan.

Artikel Lainnya