Kata-Kata Mutiara Nopek Novian

14 Kata-Kata Mutiara Nopek Novian dari Lirik Lagu

Kata-kata mutiara Nopek Novian adalah kumpulan dari penggalan lirik lagu yang dinyanyikan oleh Nopek Novian. Selain menjadi komika, Nopek juga merilis lagu yang nyatanya bisa hati tersayat karena liriknya tentang kehilangan.

Penasaran kan membaca kata-kata mutiara Nopek Novian? Berikut Memora.ID tuliskan kata-kata mutiara Nopek Novian dari lirik lagu.

Kata-Kata Mutiara Nopek Novian

Kata-Kata Mutiara Nopek Novian

Berikut kata-kata mutiara Nopek Novian dari lirik lagu.

1. “Yen kuwi pancen pilihanmu. Mugo iso dadi bahagiamu.” – Ketintang.

2. “Saiki aku urip dewean. Mbiyen headset siji dinggo barengan.” – Ketintang.

3. “Lawang ati iki uwis tak koentji. Ojo ngarep ngarep aku bali.” – Ketintang.

4. “Atiku wis ora kuat tenan. Nganti kleyang kabur kanginan.” – Ketintang.

5. “Ning ketintang atiku mbok cancang. Opo salahku opo salahe rosoku.” – Ketintang.

6. “Ora mati lampu kok petenge uripku. Nyawang kowe sing kepekso tresno karo aku.” – Ketintang.

7. “Ra kurang kurang kerlipe lintang. Tak gayuh gawe kowe sing tak sayang.” – Ketintang.

8. “Motoku perih yen kelingan polahmu. Umbelku mili nganti kentekan tisu.” – Ketintang.

Kata-Kata Mutiara Nopek Novian

Kata-Kata Mutiara Nopek Novian

Berikut kata-kata mutiara Nopek Novian dari lirik lagu.

9. “Langit sore iki wernoe abang jambu, yen disawang ngilingke lungomu.” – Caruban lan Kowe.

10. “Kowe ora salah yen kowe ora betah. lillahitallah sing penting kowe bahagia.” – Caruban lan Kowe.

11. “Naliko lungamu nganti tekan paran rasane ati sansoyo kelingan.” – Caruban lan Kowe.

12. “Atiku kelaran aku wis arep edan. Ning caruban aku rumongso kelangan.” – Caruban lan Kowe.

13. “Caruban lan kowe ora iso dilalikke saiki mung dadi angenku.” – Caruban lan Kowe.

Baca Juga :  16 Kata-Kata Mutiara Grisha Yeager, Ayah Eren dan Zeke Yeager Shingeki no Kyojin

14. “Caruban dadi saksi tresnoku marang slirahmu saiki isone mung ngenteni balimu.” – Caruban lan Kowe.